اسهم بنك وربة Dobrodošli! Kupovali ste kod nas ranije? Prijavite se

Nema proizvoda u korpi
Korpa

Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Francuskinje Ola-la!

Autor: Džejmi Ket Kolan
Žanr: Recepti za zdrav život
ISBN 978-86-7818-151-1
Broj strana 230
Pismo Latinica
Povez mek
Format A5
Godina izdavanja 2013
Pročitajte odlomak knjige
770 din 580 din

سوق الاسهم المصريه مباشر Izgleda da su Francuskinje posebno talentovane za najvažnije stvari u životu – hranu, ljubav, podizanje dece. Pa i kada govorimo o lepoti i stilu, izgleda da Francuskinje i tu imaju nepravednu prednost. Ipak, dobra vest je da može da se nauči sve to što Francuskinje znaju…

Francuskinje nisu rođene da budu privlačnije od ostalih. One jednostavno, još dok su veoma mlade, nauče da se osećaju divno, samouvereno i seksi, spolja i iznutra. To je privlačnost koja ostaje da zrači i kada mladost prođe – zapravo, neke od najslavnijih žena Francuske su الأعمال التجارية بالفوركس femmes d’un certain âge. Iskustvo ih samo čini još neodoljivijima.

Tokom svog odrastanja, Džejmi Ket Kolan je pored sebe imala jednu francusku الخيارات الثنائية في المملكة المتحدة grand-mére da je uputi u stil, u to kako da se dotera i kako da iskreno voli sopstveni lik u ogledalu. Sada ona sa vama deli mudrost zajedno sa savetima koje je dobila od drugih Francuskinja kada su u pitanju parfemi, lični imidž, šminkanje i još mnogo toga i pokazuje vam kako da:

- Otkrijete moć parfema
- Pronađete mentora koji će vam pomoći da izbrusite lični stil
- Odaberete donje rublje u kojem ćete se osećati PZ الخيارات الثنائية تحميل magnifique
- Postignete unutrašnji preobražaj i nahranite dušu
- Prigrlite svoje godine na jedan divan i graciozan način

Recite au revoir botoksu, modernim dijetama i borbi sa svakom nesavršenošću i recite zdravo pravoj vanvremenskoj lepoti koja dolazi od vašeg sopstvenog i jedinstvenog افضل شركة لتداول الاسهم العالمية je-ne-sais-quoi.

Portalibris Portalibris 011/32-43-043