Portalibris prodaja knjiga

Aktuelno

Praznik zveri - Grehovi alijanse

Autor: Zoran Petrović
Žanr: Romani, Epska fantastika
ISBN 978-86-7818-219-8
Broj strana 336
Pismo Latinica
Povez Mek
Format A5
Godina izdavanja 2017
Pročitajte odlomak iz knjige
825 din 620 din

طريقة شراء اسهم عن طريق النت Leto 1332. Druga godina otkako je nadbiskup Aldvin napao zamak Elc. Opsada i dalje traje, zalihe su pri kraju, a branioci i vođe troporodične alijanse – Zlatnog zmaja, Srebrnog lava i Bivoljih rogova nalaze se na životnoj prekretnici. Odluke koje donesu oblikovaće sudbine njihovih potomaka u narednim vekovima. Te odluke uticaće na budućnost čovečanstva.

خيار ثنائي الروبوت zkušenosti Godina je 1996. Nakon internet pretrage, Filip Kenih nailazi na slike srednjovekovnog zamka Elc i na ime vlasnice Angelike Ruben. Ime joj je isto kao i devojci koju je poznavao pre šest i po vekova, pre nego što je postao vampir. Njihov susret dovodi do neverovatnih obrta.

الحرة الخيارات الثنائية مؤشر تحميل Ovo je magična priča o izdaji, drevnoj kletvi, bezuslovnom prijateljstvu i pravoj ljubavi, o ponosu i časti. Dušebrižnici, Engelauferi, Mrznuše, Roviri, Besnulja, nova su, unikatna stvorenja koja su iz mašte autora zakoračila na stranice ovog romana, šireći i produbljujući čudesni svet Praznika zveri. Grehovi alijanse, kao i prvi deo ove sage Žeteoci, pisani su jedinstvenim književnim stilom, kojim ovaj multižanrovski serijal pretenduje da postane vrhunsko delo domaće fantastične književnosti.

Slične knjige

Portalibris Portalibris 011/32-43-043